O seară cu parfum franțuzesc

Bucureștenii sunt așteptați, în această seară, la un eveniment special cu chansonete și tango, cu acorduri de swing-jazz alături de solista Diana Tudor şi pianistul Alexandru Burcă.

Repertoriul concertului ”BELLES CHANSONS DES BOULEVARDS” include piese celebre, din repertoriul lui Edith Piaf, Yves Montand, Patrick Bruel, Dalida, Juliette Greco, Charles Aznavour, Cristian Vasile, precum: Sous le ciel de Paris, La Boheme, Domino, Grands Boulevards, Champs-Elysees, Et si tu n’existais pas, Vrei să ne-ntâlnim sâmbătă seară, Cel mai frumos tango din lume, Astăzi e ziua ta, Hai, coșar, etc.

Diana Tudor a susținut concerte și recitaluri în București și în țară, interpretând repertoriul de chansonete franțuzești, café-concert, musical, jazz-swing în cadrul ‘Bucharest Music Film Festival’, Festivalului ’Simfonii de Vară’ din București, la Muzeul Municipiului București – Palatul Șuțu, la Teatrul Regina Elisabeta, Teatrul Godot, Teatrul Maria Filotti din Brăila, Societatea Română de Radiodifuziune, sub patronajul Academiei Române, la sediul UNITER (’Gala-Le Théâtre’) și în cadrul altor evenimente culturale.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat cu premiul I al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, etc.

A susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Sala Studio a Ateneului Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.

Evenimentul va avea loc, de la ora 20:00, la Ceainăria ARTea.

Rezervarile se fac la numărul de telefon 0773 303 113, iar suport artistic este de 25 lei.

Lasă un răspuns