Spectacole de teatru în București

Foto: festco.ro

Spectacole de teatru cu Raluca Aprodu, la TNB și cu Mircea Rusu, Diana Roman, Constantin Cojocaru, la Comedie, în cadrul FestCO.
Suntem în săptămâna în care ”Bucureștiul râde cu FestCo”. Acesta este îndemnul Teatrului de Comedie, organizatorul evenimentului, la care ne alăturăm.
În cea de a treia zi de FestCo, ediția a XIV –a, poți vedea comedia lui Tudor Mușatescu, ”Visul unei nopţi de iarnă”, în regia Dianei Lupescu, spectacol realizat la Teatrul ”George Ciprian”, Buzău. Din distribuție fac parte: Mircea Rusu, Diana Roman, Constantin Cojocaru, Adrian Păduraru. Reprezentația are loc la Sala Studio a Teatrului de Comedie, de la ora 18:00.
Tot în această seară ai ocazia să o vezi pe Raluca Aprodu în rolul Necunoscutei din ”Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, spectacol în regia lui Erwin Şimşensohn, prezentat de Teatrul Naţional din Târgu Mureş, la TNB, Sala Studio, de la ora 19:00.

Spectacolele serii:

18:00
”Visul unei nopţi de iarnă”, comedia lui Tudor Mușatescu, în regia Dianei Lupescu, spectacol realizat la Teatrul „George Ciprian”, Buzău, prezentat în Festivalul Comediei Româneşti, la Teatrul de Comedie. Din distribuție: Mircea Rusu, Diana Roman, Constantin Cojocaru, Adrian Păduraru.

”Interesul poartă fesul”, comedie romantică scrisă și regizată de Rodica Popescu Bitănescu, pe care o vedeți pe scenă alături de tineri actori, la Teatrelli.

19:00
”Steaua fără nume” de Mihail Sebastian, regia Erwin Şimşensohn, cu Raluca Aprodu în rolul Necunoscutei, spectacol prezentat de Teatrul Naţional din Târgu Mureş, la TNB, Sala Studio, în cadrul FestCo.

”Stele rătăcitoare”, spectacol cu Rudy Rosenfeld în rolul principal, prezentat de Teatrul Evreiesc de Stat la Teatrul Mic.

19:30
”Stelele sunt ultima mea grijă”, spectacol pe texte de Matei Vișniec, câștigător al Marelui Premiu la Festivalul de Teatru Tânăr „Ideo Ideis” 2015 prezentat la Teatrul de Comedie, la Sala nouă, în cadrul FestCo.

20:00
”Ce ne spunem când nu ne vorbim”, spectacolul lui Chris Simion, realizat cu actorii: Cristian Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir, Gabriela Iacob, la Godot Cafe Teatru
”Două liniuţe”, spectacol cu: Lia Bugnar, Marius Manole, Ilinca Manolache, la Teatrul Metropolis.

Material realizat de Andreia Bârsan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.