Spectacole de teatru în București

Credit foto: Steluta Popescu

Spectacole de teatru cu Ion Caramitru și Horațiu Mălăiele, la TNB, și cu Lamia Beligan, la Teatrul Excelsior.

Dacă spui Scarlett O’Hara sau Blanche DuBois, automat spui Vivien Leigh. Rolurile i-au adus cele două statuete Oscar, dar și dragostea și admirația publicului. A cucerit generații de cinefili și a fost modelul de feminitate pentru doamne și domnișoare, timp de decenii.
Actrița s-a stins la doar 53 de ani, dar a marcat scena şi ecranul secolului XX.
Puțini îi cunosc, însă, viața: o cariera fascinantă,cu roluri de excepţie, căsătoria cu Laurence Olivier, o tragică poveste de dragoste curmată de o boală îngrozitoare.
Actrița Lamia Beligan şi regizoarea Liana Ceterchi o readuc pe scenă pe Vivien Leigh, într-un impresionant one woman show, la Teatrul Excelsior
Puteți urmări această poveste, astăzi, de la ora 19:00.

Spectacolele serii:

19:00
”Astă seară: Lola Blau”, one woman show Maia Morgenstern, la Teatrul Mic, prezentat de Teatrul Evreiesc de Stat.

”Vivien Leigh – Ultima conferinţă de presă”, one woman show Lamia Beligan, la Teatrul Excelsior.

20:00
”Caramitru – Mălăele, câte-n lună şi în stele”, poveşti depănate de cei doi artişti, însoțiți de muzica violoncelistului Adrian Naidin, pe scena Teatrului Naţional I.L.Caragiale, la Sala Mare.

”Cum se cuceresc femeile”, comedia lui Woody Allen, spectacol ce îi are în distribuție pe Claudiu Bleonț, Liviu Lucaci și Gavril Pătru, la Teatrul Metropolis.

”Dragostea durează trei ani”, comedie cu Ilinca Goia şi Cristi Iacob în rolurile principale, în regia lui Chris Simion, la Godot Cafe Teatru.

21:00
”Mecanica inimiii”, adaptarea scenică realizată de Chris Simion după romanul scriitorului francez Mathias Malzieu, cu: Marius Manole, Marian Râlea, Maia Morgenstern, Dana Rogoz/ Corina Moise și Alexandru Bogdan, la Sala Liviu Ciulei a Teatrului Bulandra.

Material realizat de Andreia Barsan

Lasă un răspuns