A disparut Sinead O’Connor!

Celebra cantareata care a induiosat milioane de inimi cu balada „Nothing compares 2 U” a fost data disparuta dupa ce nu s-a mai intors de la o plimbare cu bicicleta!

Sinéad O’ConnorCantareata irlandeza Sinead O’Connor a fost data disparuta in Statele Unite.
Aceasta a iesit la o plimbare cu bicicleta in Wilmette, o suburbie a orasului Chicago, duminica de dimineata la ora 06:00 si nu a mai fost vazuta de atunci.

Conform publicatiei britanice The Independent, un purtator de cuvant al politiei din Wilmette a declarat ca autoritatile americane incearca sa determine daca Sinead este teafara sau nu.
Singura declaratie a reprezentantilor politiei locale, „un apelant si-a exprimat ingrijorarea cu privire la starea ei si nu exista mai multe informatii disponibile in acest moment”, nu sunt in masura sa desluseasca situatia cantaretei.

Fanii muzicii de calitate a anilor ’80 sunt ingrijorati dupa ce in urma cu putin timp un alt star al acelei perioade, Prince, a incetat din viata in Statele Unite ale Americii.
Dealtfel legatura dintre cei doi este prea putin cunoscuta…
Hitul „Nothing Compares 2 U”, care a dus-o in 1990 pe primul loc in topuri este de fapt o reinterpretare a unei melodii a lui…Prince…

Sinéad Marie Bernadette O’Connor s-a nascut pe 8 decembrie 1966 in Irlanda.
A cunoscut succesul instantaneu la sfarsitul anilor ’80, cand a lansat albumul de debut „The Lion and the Cobra”.
O’Connor a cucerit intreaga lume cu hitul „Nothing Compares 2 U”, piesa aflata pe al doilea album de studio, „I Do Not Want What I Haven’t Got”.

Vom reveni cu mai multe detalii.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.