Inaugurarea Centrului de promovare și educație despre Delta Dunării și păsări

Asociația “Ivan Patzaichin – Mila 23” inaugurează astăzi, la ora 12:00, Centrul de promovare și educație despre Delta Dunării și păsări amplasat în incinta Muzeului Național al Satului „Dimitrie Gusti”. Prin realizarea unui set de activități educative, de informare și de agrement cu lotci din Deltă, acest Centru va deveni o vitrină a turismului lent din Delta Dunării.

În cadrul evenimentului va fi lansat programul de agrement cu lotca și vor avea loc exerciții de birdwatching.

La eveniment vor participa Ivan Patzaichin și fostul său partener din lotul olimpic, Toma Simionov, Teodor Frolu (Asociația “Ivan Patzaichin – Mila 23”), conf. dr. Paulina Popoiu (Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”), Valentin Marin și Ovidiu Bufnilă (Societatea Ornitologică Română).

Proiectul ”Crișan + Caraorman + Mila 23: Ecoturism pentru viitor” este finanțat cu suma de 142.909,02 Euro prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, și deși este localizat în principal în triunghiul Crișan – Caraorman – Mila 23, activitățile pe care le propune pot reprezenta soluții de dezvoltare durabilă pentru întreaga Deltă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.