Femeile şi banii

Un titlu care te face să ridici din spranceană.
Relaţia nu e chiar atât de greu de gestionat dar nici prea uşor de dus. De fapt este o altă latură a independenţei femeilor.

Joi, 19 mai 2016, publicaţia Business Woman vă invită la un nou eveniment din sezonul 2016.
femeie - independentaLa Athenee Palace Hilton, de la 18:30, comunitatea femeilor din business şi antreprenoriat se reuneşte într-o dezbatere pe cât de incitantă pe atât de profundă şi care are în focusul său ideea de prosperitate.

Femeile dețin aproximativ jumătate din IMM-urile din România, dețin aproximativ jumătate din pozițiile de middle management în marile companii şi tot ele sunt cele care iau majoritatea deciziilor de cumpărare în familie.
Astfel, evenimentul „Femeile şi Banii” doreşte să furnizeze participantelor insight-uri puternice pentru a-și depăși anumite prejudecăți legate de relația cu banii sau anumite comportamente care le frânează pe drumul prosperității.

Cele mai importante întrebări la care dorim să oferim răspunsuri sunt legate de interesul manifestat de femeile din business şi antreprenoriat legat de a afla care sunt cele 8 calități ale unei femei bogate, cum să genereze prosperitate în afacere și în familie, prin alegerile pe care le fac.

Strada de Business BucurestiFMUn alt subiect fierbinte este legat de cum să investeşti pe Bursă cu abilitate și înțelepciune iar rezultatul acţiunii să genereze prosperitate și libertate financiară.
Cum construieşti o relație potrivită cu banca sau instituția financiară potrivită pentru a asigura un flux de capital optim pentru afacere, sau cât de important este să ai un bancher personal sau un serviciu de private banking, odată ce atingi o limită de economisire?

Multe teme de dezbatere şi mult mai multe răspunsuri pe care, timp de două ore, specialiştii invitaţi, le vor oferi participanţilor la eveniment.
Publicaţia „Business Woman” îi aduce la această înâlnire pe Laura Ciuhu – fondator Lara Group, Ioana Şelner – CEO Garajul de PR, Cristina Pogorevici (încă elevă de liceu) antreprenor virtual şi turist profesionist, Vlachos Fotlos – director general Eurodiet România, Cristina Oneţiu – antreprenor, autor şi business menthor precum si Alexandru Răducanu – fondator Business Woman magazine.
Pentru mai multe informaţii puteţi accesa site-ul Business Woman sau evenimentul de Facebook dedicat dezbaterii.

Vino şi tu la evenimentul „Femeile şi banii” şi intră în comunitatea Business Woman, #BuildingAWorld

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.