Rezumatul etapei a II-a a Campionatului de Tenis de Masa Sports Events

Marti, 10 mai, la Complexul IDM din Bucuresti, am putut urmari etapa a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masa Sports Events. Asa cum ne asteptam, echipele care acum si-au facut aparitia la mesele de joc, au adus o data cu ele si emotiile, atat pentru adversari cat si pentru ele.

Pe de o parte, in Grupa A cei de la WIPRO 1 au avut nevoie de meciul decisiv, cel de dublu, pentru a castiga in fata nou aparutei ADOBE. In aceasi grupa, KANDIA nu a avut emotii la masa nr. 2, incheind 4-1, in compania lui GENPACT, care totusi au luptat, sustinuti fiind si de public. Probabil ca datorita suporterilor au si obtinut punctul de onoare.

Grupa B ne-a oferit doua meciuri incheiata la fel de repede, din motive total diferite insa. Cei de la WIPRO 2, la primul lor meci pentru aceasta editie de campionat, nu au reusit sa adune lotul minim pentru prezenta, astfel ca au cedat intalnirea la Masa Verde, cu 5-0 in favoarea avocatilor lui CMS CAMERON MCKENNA. La masa alaturata lor, formatia APA NOVA a izbutit tot un transant 5-0 cu DELL ROMANIA. Au fost si seturi stranse, insa invingatorii nu au vrut sa cedeze nimic. Asadar, s-au confirmat asteptarile, pentru meciuri cel putin interesante, putem spune.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.