Donează sânge! Fii erou!

O nouă campanie de donare de sânge începe la UMF Carol Davila sub sloganul ”Donează sânge! Fii erou!”.

Pentru a le oferi o motivație în plus celor care doresc să facă acest gest salvator de vieți, Teatrul Nottara a ales să se implice prin acordarea de tarife preferențiale pentru donatorii de sânge până la finalul stagiunii 2015-2016. Prin urmare, pe baza carnetului de donator, spectatorii vor plăti cu până la 30% mai puțin decât în mod obișnuit pentru un bilet, cumpărând locurile dorite cu o categorie de preț mai jos.

Oferta este valabilă pentru biletele cumpărate de la agenția din Bulevardul Magheru.

Cei care vor dona sânge în cadrul campaniei vor putea câștiga, în plus, una dintre cele zece invitații duble la unul dintre spectacolele Teatrului Nottara, care vor fi oferite prin tragere la sorți la finalul evenimentului.

Campania are loc în perioada 9-13 mai în toate centrele membre ale Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România (FASMR) din București, Cluj-Napoca, Iași, Brașov, Sibiu, Timișoara, Oradea, Târgu-Mureș și Craiova.

La fiecare 3 secunde o persoană are nevoie de sânge.
60% din populaţie va avea nevoie de sânge la un moment dat în viaţă. În acelaşi timp, doar 2% din populaţie donează sânge şi nu există substitut pentru sângele uman.

Cea mai mare cerere este în București, a declarat medicul Doina Goșa, directorul Centrului de Transfuzie Sanguină din Capitală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.