Spectacole de teatru în București

Spectacole de teatru cu Șerban Pavlu și Richard Bovnoczki, la Unteatru, și cu Istvan Teglas și Răzvan Krem Alexe, la Point.
Tânărul actor Răzvan Krem Alexe îșă petrece ziua de naștere pe scenele bucureștene. De la ora 19:00, îl vedeți la Teatrul Excelsior, în #Teenspirit”, iar de la 21:00, joacă alături de Istvan Teglas în noua producție de la Point, “Hedwig and the Angry Inch – The Missing Half”.
Răzvan Krem Alexe este actor dar și artist hip hop. A absolivit UNATC, Facultatea de Teatru – Arta Actorului (2011 licenta, 2013 master) și a fost finalist al emisiunii „Românii au talent”, a 2-a editie, 2012 (concept rap „Show a la Krem”).
“Hedwig and The Angry Inch” este poate cel mai controversat musical punk-rock care s-a făcut vreodată, creat de John Cameron Mitchell și Stephen Trask în 1998. Varianta propusă acum de regizoarea Irirs Spiridon introduce și conceptul de stand up tragedy.
Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 18 ani!
Point este cel mai nou spațiu de teatru independent, situat pe Str. G-ral Eremia Grigorescu nr.10, aproape de Teatrul Țăndărică.

Foto credit: Emil Mandanac
Foto credit: Emil Mandanac

19:00
”#Teenspirit”, spectacol colectiv, realizat de tineri actori: Răzvan Krem Alexe, Vlad Bîrzanu, Dana Rogoz, împreună cu regizorul Peter Kerek și scenografa Iuliana Vîlsan, la Teatrul Excelsior. Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani!

”Aglaja”, spectacol creat de actorii: Alina Petrică, Anca Florescu, Adrian Ciobanu, Olimpiu Blaj, Alexandru Lucian Aron, Ștefan Lupu, jucat la Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Bălcescu.

”Conversaţie după înmormântare”, un text al Yasminei Reza montat de regizorul Alexandru Darie, la Teatrul Bulandra, la Studio Space. In distribuție: Cornel Scripcaru, Ana Ioana Macaria, Marius Chivu, Dan Aştilean, Camelia Maxim și Daniela Nane.

”Voiajul domnului Perrichon” de Eugene Labiche, spectacol cu Virgil Ogăşanu în rolul titular, la Teatrul Bulandra.

”Directorul Executiv”, spectacol la Sala Mare a Teatrului de Comedie. În distribuție: Claudiu Istodor, Mirela Oprișor, Andi Vasluianu, Smaranda Caragea, Cezar Grumăzescu / Alex Bogdan.

”Trei gemeni veneţieni”, spectacol al Teatrului Mic. Din distribuție: Cristian Iacob, Oana Albu și Constantin Florescu, regia: Nona Ciobanu.

”Ţarul Ivan îşi schimbă meseria”, un spectacol cu o distribuție amplă în care îi regăsim pe Mircea Rusu, Vlad Logigan și Doru Ana în rolurile principale, la Teatrul Metropolis.

”Comedie de modă veche”, un spectacol de Vasile Toma, parteneri de scenă: Ada Navrot și Dan Clucinschi. Producția Teatrului Nottara este prezentată în cortul special amenajat din Parcul Sebastian.

”Înşir-te mărgărite”, adaptare după Victor Eftimiu, spectacol realizat de Dan Puric. În rolurile principale: Constantin Dinulescu, Dan Puric, Lari Giorgescu/Ștefan Ruxanda, Beatrice Rubică/Maria Dinulescu, Silviu Biriş, Irina Cojar, Carmen Ionescu, la Sala Mare a Teatrului Naţional I.L.Caragiale.

”Şefele”, un spectacol realizat de Sorin Militaru cu Dorina Lazăr, Coca Bloos şi Emilia Dobrin, la Teatrul Odeon.

”The Sunset Limited”, spectacol cu Șerban Pavlu și Richard Bovnoczki, la Unteatru.

”Romantic Fools”, comedie în regia lui Toma Dănilă, cu: Florina Gleznea, Andreea Mateiu, Rolando Matsangos, Andrei Mateiu, Alexandru Conovaru, la Godot Cafe Teatru.

19:15
”Cerere în căsătorie” de Cehov, spectacol cu: Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente, la Teatrul de artă Bucureşti.

19:30
”Nina sau despre fragilitatea pescărușilor împăiați” de Matei Vișniec, spectacol cu Mihaela Teleoacă, Gheorghe Visu și Lucian Pavel, în regia lui Alexandru Maftei, la Teatrul de Comedie, Sala Studio.

20:00
”Memoria apei”, spectacol cu: Cecilia Bârbora, Natalia Călin, Raluca Aprodu, Diana Dumbravă, Marius Manole, Andrei Finți, în regia lui Erwin Șimșensohn, la TNB, Sala Pictură.

”Cinci femei de tranziţie”, o piesă de şi cu Rodica Popescu Bitănescu, la TNB, Sala Atelier.

21:00
”Hedwig and the Angry Inch – The missing half”, spectacol cu Istvan Teglas și Răzvan Krem Alexe, la Point.

22:00
”Noi 4”, piesa Liei Bugnar, cu: Ilinca Manolache, Maria Obretin, Lia Bugnar, Marius Manole, prezentat de Teatrul nu e o clădire la Godot Cafe Teatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.