Spectacole de teatru, astăzi, în București

Spectacole de teatru cu Marius Manole și Dorina Chiriac, la TNB, și cu Răzvan Vasilescu, la Godot.

Cum poți vorbi despre o societate peste care a trecut tăvălugul comunismului? Cu umor, cu umor negru. Face acest lucru autoarea poloneză Dorota Masłowska, pusă în evidență genial de regizorul Radu Afrim, în spectacolul ”Între noi totul e bine”.

Veți asista la o cuceritoare harababură, îar meritul este în egală măsură al textului, al regiei și al actorilor: Liliana Ghiţă, Natalia Călin, Florentina Ţilea, Istvan Teglas, Cezar Antal și interpreții principali, nominalizati la secțiunea Cea mai bună actriță/ Cel mai bun actor, la Gala Premiilor UNITER: Dorina Chiriac, pentru “Fetița metalistă” și ”Regizorul” și Marius Manole, cel care este în spectacol “Bătrânica atipică” și “Actorul”.
Spectacolul se joacă la Teatrul Naţional I.L.Caragiale, la Sala Pictură, de la ora 20:00

19:00
”Măscăriciul”, o comedie cu Horaţiu Mălăele şi Niculae Urs, la Teatrul Bulandra, Sala Toma Caragiu – Studio Space.

”Toţi fiii mei”, piesa lui Arthur Miller, pusă în scenă de Ion Caramitru, cu Victor Rebengiuc și Sanda Toma în rolurile principale, la Teatrul Naţional I.L.Caragiale, Sala Mare.

”Trei generaţii” de Lucia Demetrius, spectacol în regia lui Dinu Cernescu, din distribuție: Crina Mureşan, Sabrina Iașchevici, Rodica Mandache, Alexandru Papadopol, la Teatrul Odeon.

”With a litlle help from my friends”, o piesă de Maria Manolescu, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, la Teatrul Excelsior

„Era ok si la 60”, one man show Răzvan Vasilescu, la Godot Café Teatru.

20:00
”D’ale noastre!”, spectacol marca Gigi Căciuleanu, inspirat din opera lui Caragiale, realizat cu tineri actori- dansatori, la Sala Studio a TNB

”Amintiri din viaţă. 20 de ani în Siberia”, spectacol cu Amalia Ciolan, la Sala Atelier a TNB

”Între noi totul e bine” spectacol în regia lui Radu Afrim, cu: Dorina Chiriac, Natalia Călin, Liliana Ghiţă, Marius Manole, Florentina Ţilea, la Teatrul Naţional I.L.Caragiale, Sala Pictură.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.