Meciuri incitante in etapa a patra a Campionatului Corporate de Baschet Sports Events!

Etapa a patra a Campionatului Corporate de Baschet Sports Events reuneste cele 8 echipe participante, in aceasta seara, la Sala de baschet UNEFS, incepand cu ora 20:30.

Ajunsi la jumatatea competitiei, avand 3 victorii din 3 meciuri, cei de la Adobe Romania 1 ii vor intalni pe jucatorii de la GlobeTrollers, pe terenul 1.
In clasament, cele 2 formatii sunt la distanta de 1 punct inscris.

Pe terenul al doilea, publicul va putea urmari echipele „internaturilor” de la Internet Corp vs „avocatii” CMS Cameron Mckenna, urmand apoi partida Adobe Romania 2 cu Unicredit Bank. Stim sigur ca toate reprezentativele din competitie sunt pregatite pentru intalniri si ca vor face meciuri frumoase astfel incat sa vedem schimbari de clasament la finalul serii.

Sustinatorii echipelor angrenate in campionat sunt, de asemenea, asteptati la Sala de sporturi din str, Constantin Noica, pentru o atmosfera care poate infierbanta si vremea de afara!
Ramaneti alaturi de Bucuresti FM pentru a afla rezultatele etapei disputate in aceasta seara ale celui mai bun Campionat Corporate de Baschet marca Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.