Mai multi consilieri din Primaria sectorului 4 si-au dat demisia

Mai mulţi consilieri locali ai sectorului 4 au anunţat astăzi la începutul ședinței Consiliului Local că demisionează din funcţiile pe care le deţin, nemulţumiţi de modul cum lucrează cu actuala conducere a Primăriei.

Romeo Dragan, consilier local din partea PNL a declarat pentru postul nostru de radio că și-a înaintat demisia din cauza lipsei de respect din partea actualei conduceri a primăriei față de Consiliul Local, considerând o lipsă de transparență și profesionalism.

Romeo Drăgan a mai declarat că gestul său a fost urmat de către 8 consilieri de la toate partidele politice reprezentate în Consiliul Local sector 4 urmând ca săptămâna viitoare să-și înainteze demisia și alți consilieri. Romeo Drăgan a mai declarat că potrivit legii 215, consiliul local al sectorului 4 este dizolvat de drept ca urmare a acestor demisii.

In replică, primarul interimar al Sectorului 4, Daniel Băluță, a afirmat că doar trei consilieri locali au demisionat astăzi și că alți cinci și-ar fi exprimat intenția de a demisiona. Daniel Băluță susține că, în ciuda deciziilor, Consiliul Local și Primăria  Sectorului 4 vor continua să  funcționeze în condiții normele. 

Primarul Interimar de la Sectorul 4 a mai afirmat că,  in spatele acestor demisii, s-ar afla fostul edil, Cristian Popescu.

Contactat telefonic, Piedone a declarat, in exclusivitate pentru postul nostru de radio:”Dacă  domnul primar interimar consideră  că  demisiile de astăzi  se datorează  influenței  pe care au as exercita-o asupra consilierilor locali, înseamnă ca pot controla si soarele. În aceste condiții, il anunț pe domnul Băluță mâine dimineață, soarele nu va mai răsări”.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.