Artileria grea joacă azi Mergea și Tecău intră în concurs

Florin Mergea si Horia Tecau vor juca din nou împreuna la BRD Năstase-Țiriac Trophy după 8 ani. Mergea și Tecău au mai participat la trei ediții ale turneul din București, dar nu au trecut niciodată de turul 2.
Cei doi vor juca pe Terenul Central în ultimul meci al zilei. Florin și Horia îi vor avea ca adversari pe neozeelandezii Marcus Daniell și Artem Sitak. Turneul de la București reprezintă de asemenea pentru jucătorii noștrii, o bună ocazie de a se acomoda din nou împreună pentru o participare cât mai bună la olimpiada de la Rio.
Ivo Karlovici favoritul numarul doi al turneului, va deschide ziua de azi de la ora 12:00, în partida cu francezul Lucas Pouille. Croatul a pierdut singura confruntare directă în urmă cu doi ani și a venit la turneul de la București după o serie neagră de cinci înfângeri consecutive.
Tot azi intră în joc și deținătorul trofeului de anul trecut spaniolul Guillermo Garcia-Lopez, care il va intalni pe englezul Kyle Edmund. Programul zilei de miercuri mai cuprinde meciurile Gimeno-Traver – Pella, Lorenzi – Daniel și dublul Fyrstenberg/Gonzalez – Bury/Monroe.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.