Returul Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events se anunta a fi de foc!

HP Inc. si Apa Nova au oferit un spectacol fotbalistic foarte frumos. Oaspetii revin de la 2-1 si se impun cu 5-3.

Intre Dacris si VTM se anunta un meci incins, dar a fost unul in care spiritul de fairplay a domnit pe toata durata partidei. Lucian Draghici reuseste un gol de la mijlocul terenului si isi ajuta echipa sa se impuna cu 7-5.

Oracle a trebuit sa se recunosca invinsa in confruntarea cu UPC. Putem spune insa ca diferenta a fost facuta si de banca tehnica, UPC avand la dispozitie multe rezerve care au intrat de-a lungul meciului in teren, in timp ce Oracle n-a avut niciuna.

In derby-ul serii, HP Enterprise 1 a produs prima infrangere a liderului Generali. A fost insa un meci echilibrat, diferenta pe tabela facandu-se spre sfarsitul partidei.

In Liga a II-a, Unicredit a reusit sa se impuna in fata Rentrop&Straton cu un linistitor 5-2, in timp ce HP Enterprise 2 s-a inclinat in fata celor de la Adobe dupa un meci cu multe goluri – scor final 9-5.

Kruk, cu capitanul Madalin Grozavu in zi de gratie (autor a nu mai putin de 5 goluri), a avut o revenire spectaculoasa in ultimele etape si a consemnat o noua victorie de data aceasta victima cazandu-i Bitdefender.

Cel mai asteptat meci al seriei a consemnat in acelasi timp si prima neprezentare a sezonului. Din pacate Radio Romania Bucuresti nu a putut strange numarul minim de jucatori astfel incat a pierdut la masa verde cu 3-0.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.