Tristețe mare la ultima conferință de presă de la turneul de tenis BRD Năstase-Țiriac Trophy

De luni încep meciurile de pe tabloul principal al tradiționalului turneu de tenis de la București Nastase-Țiriac Trophy.
Din păcate după mai bine de 20 de ani de activitate, cel mai mare turneu de tenis din sud-est-ul Europei părăsește Romănia. Proprietarul complexului de tenis din Cotroceni, BNR-ul, nu a mai făcut absolut nimic pentru întreținerea Arenei Centrale și aducerea ei la standardele europene de azi.
În consecință ATP-ul, dar și ISU au hotărât că ,,Centralul de la Progresul”, nu mai poate găzdui nici o partidă internațională de tenis, iar Ion Țiriac patronul turneului de la București, a luat hotărârea să vândă turneul și să închidă o pagină de vis din istoria tenisului românesc.
Din păcate ultima conferință de presă a ultimei ediții a turneului masculin de tenis de la București a fost tristă, încărcată de multă nostalgie, regrete și chiar lacrimi din partea lui Ilie Năstase.
Azi de la 13.10 la Puzzle Sportiv, puteți asculta integral scurta conferință de presă din Parcul cu Platani de la BRD Nastase-Țiriac Trophy.
Pe tabloul principal de simplu figurează doi români, Adrian Ungur și Marius Copil posesori ai unui wilde-card, iar pe cel de dublu sunt trei perechi românești, Florin Mergea-Horia Tecău, Marius Copil-Adrian Ungur câștigătorii ediției de anul trecut, precum și un cuplu inedit formată din Victor Hănescu și Vlad Victor Cornea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.