Jucătoarele României sunt optimiste şi încrezătoare înaintea barajului cu Germania

Componentele echipei de tenis feminin a României se arată încrezătoare şi optimiste înaintea întâlnirii cu Germania din play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, programată în acest weekend la Cluj-Napoca.

Căpitanul nejucător al echipei de tenis feminin a României, Alina Tecşor, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că pregătirea decurge conform planului.

”Pe fete le simt foarte bine, atmosfera e foarte bună. Antrenamentele le-am început dimineaţă, totul se desfăşoară conform planului. Avem două fete diferite faţă de ce s-a întâmplat cu Cehia şi fiecare jucătoare aduce un plus echipei, indiferent cum se cheamă jucătoarea respectivă’, a menţionat Alina Tecşor.

Ea a mai spus că, în opinia sa, deşi a avut probleme în ultima perioadă, jucătoarea germană Angelique Kerber va juca bine şi că este o jucătoare puternică.

Jucătoarea Simona Halep a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că se simte mult mai bine psihic şi fizic decât la confruntarea cu Cehia şi că poate fi un avantaj pentru ea faptul că le-a învins pe jucătoarele germane Angelique Kerber şi Andrea Petkovic.

“Mă simt mult mai bine decât am fost în meciurile cu Cehia. Am jucat câteva meciuri în America, destul de bune, am câteva victorii. Sunt mult mai încrezătoare, sunt mult mai motivată, sper să câştig ambele meciuri”, a menţionat Simona Halep.

Şi celelalte jucătoare al României, prezente şi ele la conferinţa de presă – Monica Niculescu, Irina Begu şi Alexandra Dulgheru – s-au arătat bine dispuse şi optimiste înaintea meciului cu Germania.

România va întâlni Germania în play-off-ul Grupei Mondiale a Fed Cup, care va avea loc pe 16 şi 17 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.