Cea mai în vârstă persoană care și-a făcut un tatuaj

Percepția asupra tatuajelor diferă de la om, în funcție de cultură, mentalitate, prejudecăți… Pentru mulți, tatuajele reprezintă un mod de exprimare, o formă de artă, chiar. Există, însă, și oameni care privesc cu mult scepticism acest obicei… vechi de când lumea, de altfel. Cu siguranță acesta nu este și cazul lui Jack Reynolds. Acest bătrânel simpatic a intrat recent în Cartea Recordurilor, fiind declarat cea mai vârstnică persoană care și-a făcut un tatuaj.

A fost primul tatuaj pentru Jack. Britanicul a decis să facă acest lucru chiar în ziua în care a împlinit 104 ani. Acum, pe mâna sa apare următorul text tatuat: ”Jacko 6.4.1912” (data nașterii). Cu acest prilej, el a strâns 2.146 lire sterline, pe care i-a donat unei instituții caritabile.

Important de menționat este și faptul că nu este prima dată când Jack Reynolds intră în Cartea Recordurilor. În urmă cu doi ani, acesta a fost declarat cea mai vârstnică persoană din lume care a acceptat provocarea ”găleții cu gheață” (ice bucket challenge).

Sursă: Agerpres

Cea mai în vârstă persoană care și-a făcut un tatuaj

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.