Chaaaaaaarge!!!!

…si a venit momentul ca unii oameni plictisitori sa spuna ca totul nu a fost decat un foc de paie, ca nu exista nicio sursa credibila, ca de fapt respectiva Caroline nu a zis ce s-a zis ca a zis…
Pe pagina de Facebook a respectivei Caroline am vazut o postare a cuiva care i-a pus imediat la punct pe acesti defetisti de serviciu spunandu-le „Taceti bai din gura ! Nu vedeti ca e revolutie ?”
Corect. Si are si dreptate.
Pentru ca noi am pornit la asalt si cavaleria grea s-a pus in miscare. Duduie pamantul si stindardele flutura in vant. Caii si pocalele spumega, noi spumegam la fel, iar batalioanele acestea care arata atat de bine nu mai pot fi oprite din drum. Am atacat deja, nu intelegeti???
Ce mai conteaza ca sunt cateva voci palide si pitigaiate care ingaima cum ca ar trebui sa franam, sa dam inapoi, sa ne scuzam, sa ne oprim. Ca nu asta e inamicul, ca e gresit ce facem. Nu mai are nicio importanta. Nu mai conteaza. Pentru ca noi am pornit la atac, mai frate. Pentru ca romanul care e poet din maternitate indura el cat indura, dar pana cand, mai tata? Caroline, venim ! Tabaram, sarjam, razbunam insulta!
A, nu e nicio insulta ? Sa fii sanatoasa. E mult prea tarziu pentru detalii si amanunte prostesti, mai fata. Ia uite cat de frumoase sunt uniformele astea, uite-te cum galopam, ai innebunit ? Dam foc fantanilor si otravim ogoarele (sau ceva de genu’) dam si mana cu mana intre doua like-uri si venim buluc pentru ca ne asteapta izbanda si ne asteapta si toti fratii de pe Facebook! Sa te vad eu acum ce o sa faci, Caroline, care n-ai invatat pana acum ce inseamna respectul si bunul simt, chestiuni la fel de native pentru noi exact la fel ca si faza cu poetu’.
Venim, Caroline, venim cu totii gramada pentru ca tot ce-i romanesc nu piere si limba noastra-i o comoara si tu trebuie sa intelegi sa nu mai faci ce ai facut sau ce n-ai facut, da?
Si vezi sa nu uiti sa dai like.
Si share.
Merci.

Autor: Razvan URSULEANU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.