Susţinem împreună un vis care va deveni realitate!

Radio România are milioane de ascultători. Care la rândul lor au milioane de copii. Unii sunt sănătoși. Alții nu. Pe cei bolnavi nu-i putem face bine cu milioane de gânduri bune. Avem nevoie de un spital în care să tratam și să vindecăm toți copii care suferă de cancer. Alex Zamfir a pus piatra de temelie. A strâns vara trecută prin Asociația 1Leu,o tonă de monede. Anul acesta continuă să ridice fundația unui vis care va deveni realitate. Vrea să strângă 1 milion de monede. Iar noi vrem să-l ajutăm.

Dacă ne asculți și noi știm c-o faci, fii tu strângătorul monedelor, colecționarul gândurilor bune și purtătorul speranțelor. Adună de la familie, prieteni, colegi, cunoștințe, monedele alea care mai mult te-ncurca când deschizi portofelul, alea de care nu știi cum să scapi, pentru că nimeni nu le vrea. Adună câte poți. Pune-le în borcane, ca pe zacuscă și adu-le la radio.

Cu banii din borcanele astea, vom face împreună, primul Centru Medical Independent de Oncologie și Hematologie Pediatrică din România. Așa spune Alex Zamfir. Și noi îl credem pe cuvânt. Pe cuvântul lui de „cel mai bun tată „. Astăzi Alex Zamfir vine „In Comunitate” Asculta intre  14.00 si 15.00 pe 98,3 FM si online pe bucurestifm.ro

Vezi AICI arhiva emisiunii In Comunitate

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.