TAROM reia parţial zborurile către Bruxelles

TAROM reia de mâine zborurile către Bruxelles ca urmare a redeschiderii aeroportului Zaventem.

Începând cu 5 aprilie  Compania Tarom va relua operarea cursei RO373/4 – Bucuresti –Bruxelles (Zaventem) –Bucuresti care va fi efectuată cu un avion Airbus A318.

Pasagerii care deţin un bilet pentru zborul RO371/2 în perioada 5 – 8 aprilie 2016 vor fi rerutaţi pe zborul TAROM RO373/4, care operează conform urmatorului orar:

RO 373 – Bucuresti – Bruxelles 16.50 – 18.40;

RO374 –Bruxelles Bucuresti 19.25 – 23.05;

Ţinanâd cont de faptul ca aeroportul Zaventem este parţial operaiţonal, pentru moment, sunt anumite restricţii pe aeroport si de aceea, pasagerii sunt rugaţi să consulte, înaintea călătoriei, site-ul aeroportului Bruxelles. www.brusselsairport2203.be.

Compania TAROM recomandă călătorilor să aibă boarding pass-ul sau rezervarea printată pentru a li se permite accesul în zona de check-in, însoţitorii pasagerilor nu au acces în aeroport cu excepţia celor ce însotesc pasagerii cu mobilitate redusă, transportul public nu a fost reluat iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private si taxiuri, serviciile speciale nu pot fi asigurate deocamdata (serviciul de minor neînsoţit sau cel de transport al animalelor).

Pentru detalii referitoare la programul de operare al zborurilor TAROM pasagerii se pot adresa agentiilor de turism de la care au cumparat bilete sau oricarei agentii TAROM şi la Call Center, TAROM, 9361.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.