Barbie în echipa spioanelor

Singura premieră pentru întreaga familie este cea de-a 32-a animaţie având ca personaj principal păpuşa Barbie™. Intitulată „Barbie: Spy Squad / Barbie în echipa spioanelor” este mai curând un film făcut de cineaste pentru fete, dar cum are şi acţiune s-ar putea ca şi băieţilor să le placă, sau măcar asta vor lăsa să creadă prietenele lor. Aşa, din curtoazie.

De data aceasta Barbie™ şi prietenele ei, păpuşile Teresa™ şi Renee™, se transformă în gimnaste talentate care se antrenează mult. În timpul unei probe pentru calificarea la olimpiadă, Barbie nu face faţă presiunii şi ratează ultima săritură a programului. În ciuda acestui eşec, cele trei reuşesc să obţină mult dorita calificare.
Ca să le treacă supărarea şi îngrijorarea pentru amintita ratare, Mătuşa Zoe, susţinătoarea lor necondiţionată, le invită la un picnic exact acolo unde sunt amplasate giganticele litere care formează numele oraşului reprezentativ pentru industria americană a filmului: Hollywood. Aici le aşteaptă surpriza: mătușa Zoe conduce o agenţie de spionaj şi le face propunerea interesantă, dar şi periculoasă, de a deveni agenţi pentru a ajuta la prinderea unui hoţ de pietre preţioase speciale. Speciale, pentru că împreună activează un dispozitiv foarte periculos dacă se află în mâinile unui răufăcător. Dar nu vă spunem cine ar putea fi acela şi nici nu vă dezvăluim cine este hoţul pentru a nu vă strica singurele surprize ale acestui film cu prea multe aspecte previzibile sau chiar ridicole.

Cu ajutorul unor gadgeturi high-tech, cu deghizările lor elegante, şi cu ajutorul unor animale de companie-roboţi, Barbie™, Teresa™ şi Renee™ îşi vor pune la contribuţie „minţile ascuţite”, aparţinând de fapt realizatorilor filmului, pentru ca misiunea lor să nu fie… imposibilă!
Animaţia „Barbie în echipa spioanelor” rulează la Glendale Studio şi la toate cinematografele de mall, unde vă puteţi însoţi copii s-o vizioneze, amuzându-vă la scenele amuzante sau de umorul involuntar. Sau nu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.