Vlad Logigan vine în studioul București FM!

Descoperim actorul din spatele personajelor, astăzi, de la ora 13, la Spectacol@bucuresti.ro
Pare un puști timid sau pus pe șotii, asta dacă îl vezi în noul său spectacol de la Metropolis sau în ”#Selfie”. Bineînțeles, datorită talentului său actoricesc.
Da, este încă tânăr, dar un actor deja matur dacă ținem cont că a trecut de 30 de ani, este de mai bine de un deceniu profesor la UNATC și, de curând și-a dat și doctoratul.
Vlad Logigan cucerește încă o dată publicul prin noul său personaj, Momo sau Moise, adolescentul evreu din ”Ibrahim şi florile Coranului”, spectacolul Teatrului Metropolis, în regia lui Chris Simion. Asta, după ce a impresionat prin interpretarea sa din spectacolul lui Yuri Kordonsky „Crimă și pedeapsă”, de la Teatrul Bulandra.
Vlad Logigan nu s-a angajat într-un teatru și nu are foarte multe roluri, joacă puțin și bun. A lucrat de la început cu regizori importanți: Felix Alexa, Alexandru Darie, Dragoș Galgoțiu sau Gelu Colceag. Debutul în cinema a fost direct cu rol principal, în „Nuntă în Basarabia”, în 2010. Apoi l-ați văzut în #Selfie (2014) unde era George sau Magi, magicianul pentru care nu a mai avut nevoie de dublaj, Vlad Logigan s-a antrenat cu un specialist și a făcut singur toate trucurile. Va reveni pe ecran cu acest personaj în ”#Selfie 2: Cum să te măriţi în trei zile”. În 2015 a jucat și Toni Furcă în filmul lui Vlad Păunescu, ”Live”.
Este actor, cu patalama din 2005. A intrat primul pe listă la UNATC și a terminat șef de promoție. Nu doar profesorii de la București l-au remarcat din prima, ci și cei de la Cluj și Iași, pentru că tânărul Vlad Logigan a dat admitere, în acea vară, în cele trei centre universitare, gândindu-se că dacă nu ia examenul în capitală, își asigură un loc în altă parte. Și a intrat primul la trei școli importante, probabil un record. A ales școala bucureșteană, unde a și rămas profesor, iar de curând și-a susținut aici și doctoratul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.