Trăim din poveşti! Primăvara începe cu filme bune!

“BANAT (Călătoria)” are astăzi premiera oficială în cinematografele din România.

Cu această ocazie, s-a pus la cale un mod inedit de promovare a filmului. Redacţia Bucureşti FM s-a umplut de cadouri. Angajaţii postului au primit câte o punguţă cu stickere, un flyer şi mere. Se pare că merele combat stresul şi oboseala. Acelaşi efect îl au şi filmele europene.

Aşadar, pentru o viaţă sănătoasă şi frumoasă, trebuie să vedeţi „Banat”. 😛

Această surpriză ne-a făcut ziua şi specială, aşa că vă mai spunem câteva cuvinte despre film. Pelicula prezintă povestea unor tineri aflați în plină criză: un moment suficient de apăsător îi privează pe Ivo și Clara de libertatea de a visa. Sunt doi străini care își împart bunele și relele vârstei de 30 de ani, precum și dezamăgirea față de tot ce îi înconjoară. Clara a ieșit dintr-o relație de lungă durată și e pe cale să își piardă locul de muncă. Ivo este șomer, iar frustrările îl împing spre o decizie radicală.

În Bucureşti, filmul va putea fi văzut la Cinema City AFI Cotroceni din AFI Palace Cotroceni, Grand Cinema & More din Băneasa Shopping Center, Cinema Elvira Popescu, Cinemateca Union şi la Cinema Muzeul Țăranului.

Află mai multe informaţii despre filmul „Banat” de AICI!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.