Sindicaliştii RATB au ieşit din nou în stradă

Sindicaliştii de la RATB au protestat astăzi în faţa sediului Regiei, cerând condiţii mai bune de muncă şi salarizare. Ei reclamă uzura avansată a parcului auto şi lipsa pieselor de schimb, situaţia care face ca mare parte dintre autovehicule să nu poată ieşi pe traseu, iar cele care ies să pună în pericol siguranţa conducătorilor auto şi a călătorilor.

02. Protest RATBDistanţa între mijloacele de transport în comun s-a mărit, iar condiţiile de transport sunt tot mai impropri, susţin sindicaliştii.

Ei au cerut o întâlnire cu factorii de conducere, pentru a le prezenta doleanţele. De asemenea, au cerut intervenţia DNA în cazul ilegalităţii constatate în cadrul Regiei, la una dintre verificările făcute de Corpul de control al prim-ministrului.

În replică, purtătorul de cuvânt al Regiei, Constantin Tobescu, susţine că parcul auto nu a fost redus. În schimb programul de funcţionare al mijloacelor de transport în comun a fost adaptat la cererea călătorilor şi la resursele pe care le are RATB, a explicat acesta.
Orarul de circulaţie al autobuzelor, troleibuzelor şi tramvaielor va fi afişat atât la terminalele liniilor, cât şi pe site-ul RATB.

Material realizat de Ovidiu Moldovan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.