Cele mai interesante evenimente din Bucureşti – 1 aprilie 2016

MUZICĂ

Dirijorul francez Julien Salemkour, revine la pupitrul Orchestrei Naţionale Radio pentru concertul ce începe, de la ora 19:00, la Sala Radio, având în program: Concertul nr. 1 în si bemol minor pentru pian şi orchestră de Ceaikovski – solist Daniel Goiţi şi suita de balet „Daphnis şi Chloé” de Maurice Ravel, lucrare interpretată cu participarea Corului Academic Radio.

În a treia zi, Festivalul „Jazz in Church” a programat, de la ora 19:00, în Biserica Luterană concertul susţinut de duo-ul Ernst Reijseger / Harmen Fraanje şi trio-ul Sylvie Courvoisier / Drew Gress / Kenny Wollesen.

Filip Zsombor, tânăr chitarist lansat la Centrul de Cultură din Arcuş, dă un recital de muzică spaniolă la Institutul Cultural Balassi al Ungariei, începând de la ora 18:30.

Orchestra simfonică şi Corul Filarmonicii „George Enescu” susţin, de la ora 19:00, la Ateneul Român, al doilea concert al săptămânii dirijat de Daisuke Soga şi având în program: lucrarea „Libera me” compusă de dirijor; Concertul pentru vioară şi orchestră în Re Major, op. 77 de Brahms – solist Remus Azoiţei; Aria „Alma grande e nobil cuore” şi partea originală din Recviem de Mozart.

ABBA Tribute Band Revival susţine, pentru prima dată în România, concertul „Mamma Mia!”, de la ora 22:30, în Hard Rock Café.

SPECTACOL

„Munchhausen – Stăpânul minciunilor”, creaţia compozitorului român Dan Dediu regizată de Cristian Mihăilescu, revine pe scena Operei Comice pentru Copii, azi, de la ora 17:00.

CARTE

În cadrul proiectului „Romanul poliţist belgian în prim-plan”, Alain Berenboom se află în România pentru mai multe evenimente organizate în jurul celor două volume ale sale traduse în limba română: „Averea Gutmeyer” şi „Primejdii în regat”. Astă-seară, de la ora 19:00, autorul belgian participă la seara tematică pe tema romanului poliţist organizată la Librăria Kyralina.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.