Ne așteaptă dueluri interesante în etapa a doua a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events

Etapa a doua continuă astăzi cu alte 8 meciuri interesante între care se evidențiază reeditarea finalei de anul trecut între Generali și VTM. Va reuși Generali să își ia revanșa sau VTM își va confirma forma bună din prima etapă?

De asemenea, o altă confruntare interesantă va opune HP Enterprise 1 și Oracle. Ambele echipe vin după victorii în prima rundă și anunță un meci spectaculos.

Dueluri ale orgoliilor rănite se vor desfășura între UPC și HP Inc, respectiv Dacris și Apa Nova, echipe care au trebuit să se recunoască înfrante în prima etapă.

În liga a II-a, vom avea o dispută între 2 debutante (Unicredit și Genpact) care au prestat un joc foarte bun in prima etapa si se anunta favorite la locurile direct promovabile.

Kruk și Bitdefender vor încerca să își câștige punctele pierdute în prima etapă și să evite a doua înfrângere consecutivă în fața Radio România București respectiv Adobe.

În schimb, HP Enterprise 2 și Rentrop&Straton vin după meciuri echilibrate în care au sperat până la final. Să vedem cine va triumfa în duelul dintre cele 2.
Va așteptăm la Sud Arena, de la ora 20:00, pentru a urmări etapa a II –a a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.