Rezumatul Etapei I a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events

Competitia a debutat Luni 28 Martie cu 8 jocuri spectaculoase si disputate care au oferit multa incrancenare in teren. Am avut parte de goluri multe, rasturnari de scor dar si eliminari de jucatori.

Derby-ul Ligii I l-a reprezentat confruntarea dintre campionii de la VTM si UPC, un joc echilibrat in prima parte, castigat in cele din urma de vulpoi cu 7-3.

Dueluri echilibrate au fost meciurile dintre HP Enterprise 1 si Apa Nova, respectiv Generali si Dacris. Primele echipe s-au impus dupa fluierul final in urma unor jocuri aprig disputate dar care s-au castigat prin multa ambitie si daruire. Se pare ca HP Enterprise 1 si-au descoperit un nou golgheter in persoana lui Catalin Neagu, autor a 3 goluri.

Oracle a dispus de HP Inc cu un categoric 4-1 si se anunta si anul acesta o echipa care spera la primele locuri in Liga 1.

De partea cealalta, in Liga II, echipele noi au trecut peste tracul debutului, 2 dintre ele reusind sa castige. Unicredit a invins Bitdefender intr-un meci cu multe goluri (6-3) iar Genpact a trecut de Rentrop&Straton dupa un meci incins, dar la finalul caruia a dominat spiritul de fair-play.

Radio Romania Bucuresti a dispus de mai tanara echipa a HP Enterprise 2, meci in care experienta si-a spus cuvantul. Ionut Ambarus, cu 4 goluri inscrise este astfel primul in clasamentul golgheterilor dupa prima etapa.

Un meci echilibrat a fost si cel dintre Adobe si Kruk, primii impunandu-se destul de greu pe final, dar ambele echipe aratand pofta de joc si sperand la jocuri la fel de bune in continuare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.