CSM in fata celui mai tare examen !!!

CSM Bucuresti a intrat in linie dreapta pentru meciul de joi cu Rostov din sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin.
Presedintele clubului Bogdan Vasiliu crede ca meciul din Sala Polivalenta va fi unul de totul sau nimic.
Castigarea unui trofeu european ramane unul dintre obiectivele echipei bucurestene.

„Ne așteaptă joi un meci de totul sau nimic. Sperăm ca în viitorii ani să putem avea la București o sală modernă de jocuri care să corespundă exigențelor CSM. Noi sperăm în evoluții bune și să ne întoarcem din Rusia cu o mare performanță. Scopul nostru este să cucerim o cupă europeană”.

Antrenorul danez Kim Rasmussen a menționat, la rândul său: „Urmează un meci mare pentru echipa noastră. Avem încredere în noi și sperăm să învingem. Este timpul să facem spectacol, dar vrem și un rezultat bun. Echipa este pregătită pentru a răspunde acestei mari provocări”.

Brazilianca Mayssa Pessoa, portarul echipei CSM, s-a arătat încrezătoare în șansele campioanei României de a obține victoria la București: „Avem o echipă bună și nu trebuie să pierdem această șansă, pentru că jucăm pe terenul nostru. Suntem încrezătoare în noi și dorim să obținem victoria în primul meci”.

 

Echipa de handbal feminin CSM București va disputa joi, in Sala Polivalenta, de la ora 19, meciul din sferturile de finală ale Ligii Campionilor cu echipa rusa Rostov Don.

Bucurestifm va transmite joi „In comunitate” si la „Sens unic ” interviuri si declaratii inaintea partidei si meciul in direct in stirile Bucurestifm de la ora 19 si 20

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.