Teroriştii au folosit cartele din România

Sursa foto: portalsm.ro

Teroriştii au folosit cartele preplătite din România în pregătirea unor atentate în Uniunea Europeană.

Afirmaţia a fost facută de premierul Dacian Cioloş, la ProTV.

Şeful Executivului a precizat că România este una dintre puţinele ţări din Uniunea Europeană care vinde cartele preplătite fără un control de identitate.

Premierul Dacian Coloş a declarat că riscul de producere a unor atentate nu este exclus nici în ţara noastră, însă autorităţile sunt vigilente.

Acesta a mai spus că este nevoie de un control al vânzării cartelelor preplătite.

 

1 COMENTARIU

  1. Tot ce se face in prezent asupra populatiei europene, nu „se intampla” ci are scopul clar de restrangere a libertatilor populatiei de rand pana la ultima gaura. As avea o intrebare domnilor care emana legi in acest sens, vs de povestea cartelelor prin identificare si combaterea terorismului (pfff… ce gluma proasta!) : credeti ca noi credem ca aia care pregatesc atentate sunt atat de imbecili incat sa nu aiba calea de a fabrica documente de identificare false, cu care sa cumpere cartele? Ca sa nu mai vorbim ca cu 5 lei dati unor copii sau oameni ai strazii, iti cumpara aia cartele cate vrei. Ce urmeaza mai departe? Sa vii cu actul de casa, cu buletinul, sa ti se faca poza, sa dai declaratie ca te obligi sa raspunzi pt atentate in caz ca ti se fura telefonul si vorbesc aia pe el? Pai, ce nevoie mai au de cartelele voastre daca platesc cativa golani sa fure telefoane prin metrouri? Asta e solutia? Sunteti penibili ca de obicei si iaaar mai inventati o miciuna penibila, cand scopul identificarii e cu totul altul? se apropie cumva campania electorala? Stie cineva? :p

Lasă un răspuns