Spectacole de teatru în București

Foto: Cutia Pandorei, arcub.ro

Spectacole de teatru cu Mariana Mihuț și Șerban Pavlu, la Bulandra, și cu Dorina Chiriac și Alex Bogdan, la Comedie.
În această seară aveți parte de un spectacol cu toate ingredientele: actori, regie, text, emoție, umor, final neșteptat – ”Cutia Pandorei”. Producția ARCUB se va juca la Teatrul Bulandra, la Sala Liviu Ciulei, de la ora 19:00.

Regizorul Felix Alexa ne oferă o incursiune fascinantă în universul interior al unor personaje care trec cu naturalețe de la candoare la cruzime sau de la tandrețe la crimă. Construită ca o comedie neagră plină de suspans, piesa autoarei maghiare Katalin Thuroczy vorbește despre ratare și despre obsesia trecutului, iar cele două personaje sunt conturate până la cel mai mic detaliu, exceptional, de Mariana Mihuț și de Șerban Pavlu.

Programul complet al zilei:

19:00
”Cutia Pandorei”, spectacol cu Mariana Mihuț și Șerban Pavlu, în regia lui Felix Alexa, prezentat de ArCuB la Teatrul Bulandra, Sala Liviu Ciulei.

”Îmblânzirea scorpiei” de William Shakespeare, un nou spectacol montat de Gelu Colceag la Teatrul de Comedie. În rolurile principale: Dorina Chiriac, Alexandru Bogdan, Mihaela Teleoacă, Gloria Găitan, Dragoș Huluba, Dan Rădulescu, Ion Chelaru.

”Omul cel bun din Seciuan”, piesa lui de Bertolt Brecht, în regia lui Andrei Şerban, la Sala Toma Caragiu a Teatrului Bulandra. Distribuția reunește nume importante din generații diferite: Alexandra Fasolă/ Ana Ularu, Adrian Ciobanu, Vlad Ivanov, Rodica Mandache, Daniela Nane/ Ana Covaliuc, Manuela Ciucur, Mirela Gorea.

”Livada de vişini”, spectacol la Unteatru, regia Andrei și Andreea Grosu, cu: Mihaela Trofimov, Sabrina Iașchevici, Florina Gleznea, Liviu Pintileasa, Richard Bovnoczki, Andrei Seușan, Ionuț Grama, Corina Moise, Bogdan Cotleț, Cristina Casian, Constantin Cojocaru și Ionuț Vișan.

”Mă mut la…tata?”, o comedie cu Adriana Trandafir, Adrian Păduraru, Andreas Petrescu, reprezentație găzduită de Teatrul Mic.

19:30
”România în direct”, spectacol adaptat după texte de Vasile Alecsandri, cu: Iulia Dinu și Dan Baltag, la Teatrul Luni de la Green Hours.

20:00
”Cinci femei de tranziţie”, o piesă de şi cu Rodica Popescu Bitănescu, la TNB, Sala Atelier.

”O femeie drăguţă cu o floare şi ferestre spre nord”, spectacol montat de Mihai Constantin, cu Irina Movilă, Gheorghe Ifrim, Răzvan Vasilescu, la Teatrul Metropolis.

”Omul-Pernă” de Martin McDonagh, o producție UNATC – Promoția 2010-2013 / Clasa Prof. univ. dr. Adrian Titieni, prezentată la Godot Cafe Teatru.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.