Spectacole de teatru în București

Spectacole de teatru one man/woman show cu Florin Piersic Jr., la Godot, cu Horațiu Mălăele, la Teatru Elisabeta, și cu Lamia Beligan, la Excelsior.

Foto : Vivien Leigh, teatrul-excelsior.ro
Foto : Vivien Leigh, teatrul-excelsior.ro

Dacă spui Scarlett O’Hara sau Blanche DuBois, automat spui Vivien Leigh. Rolurile i-au adus cele două statuete Oscar, dar și dragostea și admirația publicului. A cucerit generații de cinefili și a fost modelul de feminitate pentru doamne și domnișoare, timp de decenii.
Actrița s-a stins la doar 53 de ani, dar a marcat scena şi ecranul secolului XX.
Puțini îî cunosc, însă, povestea de viață.
La peste o sută de ani de la nașterea sa, actrița Lamia Beligan şi regizoarea Liana Ceterchi o readuc pe scenă pe Vivien Leigh, într-un impresionant one woman show, la Teatrul Excelsior.
Cariera fascinantă, rolurile de excepţie, căsătoria cu Laurence Olivier, o tragică poveste de dragoste curmată de o boală îngrozitoare, toate se defăşoară sub ochii spectatorului, în mărturisirea unui destin cum n-a mai fost.
Puteți urmări această poveste, astăzi, de la ora 19:00.

Programul complet al zilei:

19:00
”Aglaia”, după Aglaia Veteranyi, un nou spectacol la Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Bălcescu. Din distribuție fac parte: Adrian Ciiobanu, Anca Florescu, Alina Petrică și Ștefan Lupu, cel care a și creat acest spectacol.

”Apă de mină”, spectacol cu: Ioan Coman, Alexandru Potocean, Virginia Mirea, Alin Florea, Irina Antonie, la Teatrul Act.

”Vivien Leigh – Ultima conferinţă de presă”, one woman show Lamia Beligan, la Teatrul Excelsior.

20:00
”Străini în noapte”, comedia lui Eric Assous, cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, în regia lui Radu Beligan, la Sala Studio a TNB.

”Freak Show”, one man show Florin Piersic Jr., la Godot Cafe Teatru.

”Sunt un orb”, one man show Horațiu Mălăele, la Teatrul Elisabeta.

Lasă un răspuns