Spellground Festival: The Electro Vibe

Beat-urile electro au cucerit line-up-ul Spellground Festival şi în curând vor pune stăpânire pe tărâmul neatins din apropierea cetății Capidava în perioada 12-14 August. FRITZ KALKBRENNER s-a alăturat celor de la THE KOOKS și RÖYKSOPP, ca al 3-lea și nu ultimul headliner al festivalului. Povestea nu se termină aici… Săptămâna viitoare urmează Capitolul 2 electro.

Hey Romania! Berlin calling! FRITZ partea mai tânără, mai caldă, cu influențe soul a familiei Kalkbrenner, va recuceri publicul din România pe Main stage-ul Spellground Festival. Ne va încânta cu hip-hop, soul și house, genuri muzicale pe care FRITZ le combină perfect într-un LIVE ACT memorabil.

Scena ELECTRO Spellground va fi prezentă în zona umbrită a festivalului, chiar în pădure. Locul este perfect pentru un sound aducător de soare în inimile petrecăreților.

În povestea electro Spellground au fost adunate “personaje” de pe toate meleagurile lumii. Pe lângă “vestitorii iubirii”, simpaticii băieți CREW LOVE, se adăugă nume noi. Direct din New York vine DENNIS FERRER unul dintre veteranii scenei internaționale de muzică electronică, cunoscut pentru mixurile muzicii tehno cu soul. Nominalizat la Premiile Grammy și apreciat în întreaga lume, Ferrer rămâne un lider în inovație.

Continuăm cu ANDRE HOMMEN pentru care muzica house este înnăscută. Vine din Germania, unde a fost recunoscut muzical de artiști precum Telepopmusik, The Martinez Brothers și Dennis Ferrer și cu care a lucrat îndeaproape. Din Barcelona vine ALEX KENNON cu un stil unic, denumit Gynhousetech, deja recunoscut în rândul fanilor lui și nu numai. Acestora li se alătură și DEBORAH DE LUCA din Italia, iubită de clubberi datorită stilului ei senzual de a mixa progressive house, techno și deep house. Apariția ei fascinantă a frânt multe inimi, mai ales din punct de vedere muzical. Povestea electro Spellground este desăvârșită cu românii de la NTFO, cei care au reușit să producă un EP la casa de discuri Dynamic Records fondată în 2006 de The one and Only Solomun și Adriano Trolio.

Atapy, Nusha, Luca M, Just2, Punu şi Olivian Nour ne vor aduce fluturi în stomac și energie dansantă! Nu degeaba se zice că Romanians do it better!!!

Pe MAIN STAGE vor concerta tot de-ai noștri și enumerăm Coma, The Mono Jack’s, Carla’s Dreams, Macanache & The Putreds și Aylin & The Lucky Charms.

Scena NEWCOMERS, cea de a treia scenă Spelground Festival este o noutate în organizarea festivalurilor cu care v-ați obisnuit. Aceasta este destinată celor mai fresh apariții muzicale românești: Flesh Rodeo, RoadKillSoda, Maga & Tudoran, Duro Disco și Omelette.

Prețul abonamentului pentru 3 zile va rămâne până la data de 12 aprilie: 255 de lei. Există şi variantele Spell 4 (4 abonamente/3 zile la 920 de lei, în loc de 1020 lei) și Spell 8 (8 abonamente/3 zile la 1760 lei, în loc de 2040 lei ), 2 dintre cele mai avantajoase oferte de grup.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.