Profesor universitar – autorul unei crime comise acum 18 ani

Polițiștii criminaliști au identificat autorul unei crime comise în urma cu 18 ani.

Este vorba despre Dan Păcurariu, cadru universitar, în vârstă de 55 de ani, care a fost reţinut aseară pentru  infracțiunea de omor comisă în vara anului 1998, în cartierul bucureştean Titan.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul București, în noaptea din 26 spre 27 iunie 1998, în timp ce se afla în locuința victimei Mihaela Fulga, în vârstă de 30 de ani, situată în București, sector 3, inculpatul a agresat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un corp dur, cu o intensitate deosebită, cauzându-i în această modalitate leziuni grave multiple,  fracturi la nivelul capului, care i-au determinat decesul

Victima a fost descoperită, în stare de putrefacție, trei zile mai târziu, în seara zilei de 29 iunie 1998, după ce rudele acesteia au alertat polţia.

Potrivit anchetatorilor, agresiunea a fost comisă în contextul degradării relației dintre cei doi, ca urmare a manifestărilor excesive de gelozie ale inculpatului, acesta devenind extrem de posesiv.

Profesorul o urmărea tot timpul pe victimă, atât la locurile de muncă cât şi pe stradă.

Suspectul o aștepta perioade lungi de timp pe holul blocului, o suna în mod frecvent cu scopul de a verifica unde este și la ce oră ajunge acasă .

Suspectul a incercat sa însceneze un jaf pentru a-şi ascunde crima, precizează anchetatorii.

Citeste aici totul despre această crimă pasională 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.