Astă seară facem ”Pact” cu muzica bună și cu prietenia‏

Nu știu ce faceți voi în seara aceasta, dar eu mă duc să-mi încarc bateriile cu muzică bună și mai ales cu prieteni. Un dar minunat este concertul oferit de trupa PACT by Leo Iorga & Adi Ordean, pe scena Berăriei H.
Pentru mine este o adevărată sărbătoare să-i văd în concert pe cei care mi-au făcut mai frumoase zilele cu muzica lor, dar și cu prietenia lor.
Este cazul să-i mulțumesc încă o dată public lui Adi Ordean pentru ceea ce a făcut pentru mine în urmă cu 22 de ani, când cu un curaj nebun am bătut la ușa studioului său și i-am spus să mă asculte și dacă îi plce, să mă ajute să scot primul meu album….M-a ascultat și m-a ajutat…deși i-am spus că nu am nici un ban pentru studio…Am înregistrat împreună albumul ”Lacrimi în flăcări” și pentru că a avut încredere în mine, îi voi rămane veșnic recunoscătoare.

In ceea ce-l privește pe Leo Iorga, cred că este cel mai bun exemplu că atunci cand Dumnezeu ți-a dat harul de a cânta, nimic nu te poate impiedica să urci pe scenă și să te dăruiești publicului tău. Leo a fost invitatul meu la București FM și mare plăcere mi-a făcut să stau de vorbă cu un om încărcat cu atât de multă lumină, de o bunătate dezarmantă și mai ales, un luptător…Oamenii înzestrați cu har nici nu pot fi altfel. Poate fi un bun exemplu pentru toți cei care au impresia că sunt loviți de soartă și că viața lor este un chin.
Am vorbit despre oamenii dragi sufletului meu, despre artiști o să vorbească publicul (în care voi fi și eu…) prin aplauze, în seara aceasta, la concert.
„Pe 7 Martie vino la o seară magică la Berăria H, unde PACT by Leo Iorga & Adi Ordean vor aduce zecile de hituri fredonate de atâtea generaţii. Mă voi întoarce (După ani şi ani), Să te gândeşti la mine, Trenul pierdut, Singur în noapte, Cine Eşti Tu Oare? sunt doar câteva din piesele ce vor ridica sala în picioare.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.