Piticu’ revine cu un nou single in colaborare cu simpatica Mira

Unde love nu e… E petrecere”. In matinalul de joi ti-i aducem in fata microfonului pe Mira si Piticu’ 🙂 Asculta-ne de la ora 9:30, pe 98.3 FM si bucurestifm.ro

Piticu’ si-a invitat prietenii, printre care Smiley, CRBL, Taz (colegii din trupa Simplu), echipa lui de dansatori, o gasca super-cool de tineri la… o “Petrecere de adio”.

Dansul, miscarile in sincron, zambetele, buna dispozitie si muzica sunt elementele care integreaza mesajul piesei in videoclipul regizat de catre Lazar Cercel. Single-ul este compus de catre Madalin Rosioru, Sorana Pacurar, Florian Rus si Bogdan Todor.

Cantaret, dansator, actor, Piticu’ are o cariera artistica indelungata pe care a inceput-o alaturi de trupa Simplu, cu care a lansat numeroase hituri. A cochetat si cu actoria in productia “Un film simplu” si are o scoala de dans unde antreneaza copii cu varste cuprinse intre 6 si 20 ani pentru concursuri de dans.

Mira este cunoscuta publicului din Romania datorita piesei “Dragostea nu se stinge” – colaborare cu What’s Up si KIO si “Fete din Balcani”, alaturi de Corina si Skizzo Skilzz.

Vezi AICI arhiva emisiunii „Buna dimineata, Bucuresti”

Lasă un răspuns