Sechestru pe averile deputaţilor Nicolae Păun şi Mădălin Voicu

Procurorii DNA vor pune sechestru pe averile deputaților Nicolae Păun și Mădălin Voicu. Măsura se aplică şi în cazul altor inculpați din dosarul de fraudare a fondurilor europene pentru finanțarea unor programe destinate persoanelor defavorizate.

Atfel, în cazul deputatului Nicolae Păun s-a dispus sechestru de peste 30 de milioane de lei, iar în ceea ce-l priveşte pe Mădălin Voicu suma ajunge la 411.000 lei.

De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurator și a popririi asupra bunurilor mobile și imobile aflate în proprietatea societății Niky Scorpion Alcom SRL până la concurența sumei de 3.220.000 lei.

„Măsura asiguratorie a fost dispusă avându-se în vedere necesitatea de a evita ascunderea, înstrăinarea sau sustragerea de la urmărire a bunurilor mobile și imobile de către persoanele sus-menționate, pentru a servi la garantarea reparării pagubei produse prin săvârșirea infracțiunilor”, precizează DNA.

Vă reamintim că Mădălin Voicu este cercetat în libertate pentru trafic de influenţă şi spălare de bani, iar Nicolae Păun se află în arest preventiv, fiind bănuit de aceleaşi infracţiuni.

Sursă: Agerpres

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.