„And the Oscar goes to…”

UPDATE: „Spotlight” a obținut premiul Oscar pentru „Cel mai bun film”!

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru „Cel mai bun actor în rol principal”, pentru interpretarea din „The Revenant”.

Brie Larson a fost desemnată „Cea mai bună actriță în rol principal” pentru interpretarea din filmul „Room”, iar Alejandro Inarritu a obținut premiul pentru „Cea mai bună regie”, cu „The Revenant”.

Cea de-a 88-a gală pentru decernarea premiilor Oscar are loc la renumitul Dolby Theatre din Hollywood.

Până în acest moment au fost recompensați cu statuete de Oscar actorii Alicia Vikander și Mark Rylance.

Vikander este câştigătoarea premiului Oscar la categoria ”Cea mai bună actriţă în rol secundar” pentru interpretarea din ”The Danish Girl”.

Filmul prezintă o fictivă poveste de dragoste între două artiste daneze.

Premiul Oscar pentru ”Cel mai bun actor în rol secundar” i-a revenit lui Mark Rylance pentru interpretarea din filmul ”Bridge of Spies”.

În acest film este prezentat un episod din Războiul Rece în care un avocat american, interpretat de Tom Hanks, este recrutat pentru a apăra în instanţă un spion sovietic, interpretat de Mark Rylance şi apoi ajută CIA să realizeze un schimb cu un pilot american capturat de sovietici.

Pelicula ”Inside Out” a câştigat premiul Oscar la categoria ”Cel mai bun film de animaţie”.

Filmul ”Son of Saul” (Ungaria), în care joacă şi actorul român Levente Molnar, a primit premiul Oscar la categoria ”Cel mai bun film într-o limbă străină”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.