Primăria Capitalei nu permite încă organizarea de meciuri pe Arena Naţională

Dinamo – Steaua meci din prima manşă a semifinalei Cupei României care se va disputa pe 3 martie, are toate şansele să se joace pe stadionul din Ştefan cel Mare.
O delegaţie a clubului dinamovist a primit un refuz categoric din partea Primăriei Capitalei, pentru cererea de organizare a meciul cu Steaua pe Naţional Arena. Primarul interimar al Bucureştiului, Răzvan Sava, le-a spus reprezentanţilor lui Dinamo, că nu se pune problema ca instituţia pe care o conduce să îşi asume răspunderea pentru deschiderea celui mai mare stadion din ţară. Fără acceptul Primăriei, asumarea răspunderii de către clubul organizator este nulă.
Cea mai importantă investiţie din istoria recentă a Capitalei, Naţional Arena nu mai găzduieşte meciuri de fotbal de o perioadă lungă de timp. Recent, reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) au inspectat arena şi au lăsat să se înţeleagă că jocurile de fotbal pot fi organizate pe stadion dacă cei de la clubul organizator îşi asumă răspunderea. ”Până la termenul de 31 decembrie obiectivul funcţionează pe răspunderea beneficiarului din punct de vedere al asigurărilor măsurilor de securitate la incendii”, spunea adjunctul ISU.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.