Focar de infecţie în sectorul 3

O zonă din sectorul 3 al Capitalei s-a transformat într-un focar de infecţie.
Este vorba de perimetrul străzilor Brăţării şi Vărăşti, unde se găsesc grămezi necontrolate de gunoaie.

Situaţia ne-a fost semnalată de un ascultător al postului nostru de radio, astfel că reporterul Bucureşti FM, Radu Şofran, a fost pe teren pentru a vedea situaţia de la faţa locului, apoi a luat legătura cu autorităţile locale.

Cu toate ca Poliţia Locală a făcut nenumărate controale şi i-a sancţionat pe locuitorii din zonă, aceştia au continuat să arunce la întâmplare deşeurile.

Directorul Poliţiei Locale Sector 3, Adrian Bratu, a precizat că persoanele fizice din zonă nu plătesc taxa de colectare a gunoiului. Cei mai mulţi dintre aceştia stau fără forme legale neavând unii dintre ei nici măcar buletine.

Autor: Irina Popescu
Foto: Radu Şofran

1 COMENTARIU

  1. Acum aflati? Am luptat pentru zonă din 2012 cu mii de articole și postari pe internet ! Vizitați pe FB si pe Google+ paginile făcute cu numele dupa porecla zonei „Bratara Mortii” cu zeci de mii de poze și filme. Zona e calamitată cu infractori, minori abuzați sexual în stradă in plină zi, etc. (vizionați filmele de pe canalul You Tube MartorTV)… Poate aflați de cati ani si cât a luptat Mișcarea Civica „Unde S3 Puterea Creste” pentru oamenii de acolo și drepturile lor. Va așteptăm să discutam când doriti !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.