Soluţii pentru dezvoltarea ţării

Opinia, intens vehiculata, conform careia scoala romaneasca nu ofera personalul necesar pe piata muncii este o falsa polemica, afirma Cristian Parvan, secretar general al Asociatiei Oamenior de Afaceri din Romania (AOAR).

Marea problema a Romaniei consta in faptul ca este interesanta pentru investitorii straini, in special pentru forta de lucru ieftina, dar putin calificata, in timp ce munca de conceptie, de proiectare, care necesita calificare inalta, se face in strainatate, a adaugat Parvan, invitat la microfonul Bucuresti FM.

Cu toate acestea, oamenii de afaceri, si romani si straini, sunt decisi sa faca ce depinde de ei pentru dezvoltarea tarii, de aceea au constituit Coalitia pentru Dezvoltarea Romaniei, organism care a reusit sa stabileasca, in ultimii 3 ani, un dialog constructiv cu Guvernul.

De ce sunt partonatele romanesti divizate? Ce NU a facut Banca Nationala pentru sprijinirea capitalului autohton? Cate locuri de munca au fost create de micii investotori privati? Acestea sunt doar cateva intrebari ale caror raspunsuri le vei afla in emisiunea Intalniri Capitale din acesta seara, realizata de Rasvan Roceanu, care il are ca invitat pe Cristian Parvan, secretar general al AOAR. Nu rata aceasta editie de la ora 20:30, pe 98,3 FM sau online, pe http://bucurestifm.ro/video-studio/.

Vezi AICI arhiva emisiunii „Intalniri Capitale”

Lasă un răspuns