Protest la Piata Sudului!

Cativa bucuresteni s-au adunat, astazi, in zona benzinariei de la intersecția Calea Vacaresti cu Soseaua Oltenitei nemultumiti de restrictionarea uneia dintre cele trei benzi pe care se circula dinspre Pasajul Mihai Bravu către Piața Sudului.

Restricția a fost impusa ieri si va dura 30 de zile, fiind necesară pentru finalizarea rampei de acces dinspre Văcărești a pasajului rutier pe sub Soseaua Olteniței.

Traficul era, deja, foarte aglomerat, in zona Piața Sudului, din cauza restricțiilor care erau in vigoare, iar oprirea încă unei benzi pe Văcărești  va agrava mai mult situația,  a fost de părere  Primarul Interimar la Sectorului 4, Daniel Baluta, prezent in zonă  pentru a asculta problemele protestatarilor.

Primarul interminar al sectorului 4 Daniel Baluta, a cerut din nou municipalitatii sa deschida traficul pe strada Cararuia, pentru fluidizarea circulatiei pe Vacaresti.

Baluta a precizat ca nu ar fi primit sprijinul Primariei Capitalei in acest sens.

Ieri, Primarul Interimar al Capitalei,  Răzvan Sava, a declarat că  Primăria  Sectorului 4 nu a făcut  nici un demers oficial către  Municipalitate pentru deschiderea circulației  pe strada Cararuia.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.