Simona Halep, Monica Niculescu şi Raluca Olaru atacă turneul de la Doha şi la dublu

România este prezentă pe tabloul principal al turneului de la Doha cu trei sportive. Toate vor juca la dublu şi numai două vor evolua la simplu.
Simona Halep are liber primul tur pe tabloul de simplu şi va juca direct în turul următor cu învingătoarea din partida dintre Caroline Garcia și o jucătoare venită din calificări.
În preieră anul acesta Simona Halep şi Raluca Olaru fac echipă la dublu la Doha. Cele două au primit de la organizatori un wild-card şi le vor întâlni în runda inaugurală pe jucătoarele din Slovenia, Andreja Klepac şi Katarina Srebotnik favoritele nr.8 ale concursului.
Monica Niculescu ne-a obişnuit deja cu participări atât la simplu cât şi dublu în turnee din circuitul WTA.
În primul tur la simplu eleva antrenată de Călin Ciorbagiu va avea o misiune grea pentru că o va întâlni pe nemţoaica Sabine Lisicki. Cu siguranţă că Monica va juca aşa cum o ştim cu suflet şi cu dăruire, iar rezultatul final depinde de reacţia jucătoarei germane la alternanţa de lovituri ale Monicăi.
În turneul de dublu jucătoarea din Slatina o are parteneră pe rusoaica Margarita Gasparyan. În primul tur ele vor întâlni perechea ruso-slovacă Ekaterina Makarova – Daniela Hantuchova.
Turneul de la Doha începe luni și este dotat cu premii de peste 2.500.000 de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.