Instrumentele muzicale vorbesc despre… sufletul tău!

Vioară

Ești întotdeauna în armonie cu cei din jur. Îți place să descoperi povești noi de viață. Ești dezamăgit ușor de oameni și asta pentru că ai încredere în toată lumea. Acordurile viorii sunt pline de pasiune – asta te caracterizează și pe tine în viața de zi cu zi, dar mai ales în plan sentimental.

Contrabas

Nimic nu-ți stă în cale atunci când îți propui un lucru. Nu te oprești din drum până nu obții ceea ce-ți dorești. Ești o persoană dominantă și lumea te invidiază pentru țelurile pe care ți le propui și pentru forța pe care o ai pentru a le atinge. Ești ambițios cum puțini sunt pe lume și nu accepți deloc compromisuri.

Trompetă

Îi fascinezi repede pe cei din jur cu felul tău de a fi. Atuurile tale sunt sensibilitatea și liniștea pe care le răspândești în jur. Ești o persoană extrem de senzuală. Reușești să acaparezi atenția tuturor doar prin felul în care pășești. Nu faci nimic și toată lumea te dorește. Ai un șarm cu care puțină lume se poate lauda.

Flaut

Divinitatea te-a înzestrat cu un echilibru perfect și cu puterea de a rămâne neclintit în decizii și intenții indiferent de cât de repede se schimbă lucrurile în jurul tău. Ai răbdare cât pentru toată planeta. Pentru tine, meditația este singura metodă prin care te poți deconecta de la vânzoleala cotidiană.

Lasă un răspuns