Dinamo a făcut o partidă de vis cu Granollers la debutul în Cupa EHF

Handbaliştii de la Dinamo au debutat cu o victorie excepţională în Grupa A a Cupei EHF. Ei au învins în deplasare cu 29-28 pe Fraikin BM Granollers din Spania.
Victoria echipei din Ştefan cel Mare este una de poveste, având în vedere că în minutul 26 alb-roşii erau conduşi cu 10 goluri (scor 18-8).
Echipa pregătită de Eliodor Voica a jucat foarte slab în prima repriză şi a fost depăşită de formaţia spaniolă la toate capitolele.
Până la pauză, Dinamo a reuşit să mai reducă din diferenţă, scor 13-20, iar la reluare a marcat foarte repede 3 goluri. Au fost suficiente doar 5-6 minute pentru ca dinamoviştii să capete încredere şi să reintre în meci.
Antrenorul Eliodor Voica a riscat şi a luat ultimul time-out cu 6 minute înainte de final, apoi l-a reintrodus şi în atac pe francezul Diaw. La 36 de ani, fostul jucător de la PSG şi-a arătat clasa şi a întors partida în favoarea lui Dinamo. El a marcat 3 din ultimele 4 goluri, ultimul cu aproape 10 secunde înainte de final.
Aşadar de la o diferenţă de 10 goluri, Dinamo a reuşit o revenire de poveste, cum rar se vede în handbalul românesc şi să câştige în ultimele secunde ale partidei cu 29 la 28.
În următoarea partidă Dinamo va juca cu una dintre marile echipei ale Europei, formaţia germană Magdeburg. Partida se va desfăşura duminică în Sala Polivalentă din Capitală de la ora 14:00

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.