Liga I a programat pentru azi două partide extrem de interesante

Pe stadionul din Ovidiu, echipa lui Hagi, Viitorul, primeşte vizita moldovenilor de la CSMS Iaşi. Gică Hagi îşi doreşte cele trei puncte pentru a se apropia de liderul Astra, care este la doar la trei puncte distanţă şi pentru a spera mai departe la fotoliul de lider. De cealaltă parte, ieşenii vor să profite de înfrângerea celor de la ASA şi să obţină un rezultat bun la Constanţa, care să le confere cât mai multe şanse pentru a prinde un loc pentru play-off.
Partida de pe stadionul Ovidiu va începe la ora 18.00.
În cea de a 2-a partidă programată azi la Giurgiu, liderul Astra primeşte vizita celor de la CFR Cluj. După ce echipa lui Şumuducă s-a despărţit de Budescu şi Enache, staff-ul tehnic s-a mişcat repede şi i-a adus pe francezul Damien Boudjemaa, pe japonezul Seto Takayuki şi pe Adrian Scarlatache.
Echipa oaspete CFR Cluj aflată pe locul 10, este în criză de puncte după refuzul celor de la TAS de a le returna cele 6 puncte.
Partida de la Giurgiu este programat să înceapă de la ora 20.30
Mâine se joacă încă trei partide după următorul program: CSU Craiova-Petrolul de la ora 14.00, ACS Poli-Voluntari de la 16.30 şi Dinamo-FC Botoşani de la ora 19.00.
Etapa cu nr.24 se încheie luni cu meciul dintre Concordia şi Steaua partidă care va începe la ora 20.30.
Întâlnirea dintre ASA şi Pandurii jucată vineri s-a încheiat cu 1-0 în favoarea gorjenilor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.