Ghici cine vine la film ?

Invitat in seara precedenta la Linia de Noapte, regizorul Bogdan Alexe a predat o lectie fascinanta despre cum se pot cauta si promova tinerele talente in orice domeniu si in mod special in cinematografie. Si asta s-a intamplat nu doar la modul teoretic, genul de discutie la care participa toata lumea dupa care se pleaca acasa si se uita totul.

Bogdan Alexe - Linia de Noapte - film - regizorBogdan face acest lucru in mod concret si de ani de zile prin intermediul proiectului „Tabara de Film”, o adevarata rampa de lansare pentru orice copil sau adolescent care de multe ori nici macar nu stie cat potential creativ se gaseste in propria lui persoana.

Pentru cei care poate pe buna dreptate sunt oarecum sceptici, ziua de sambata este cel mai bun si mai apropiat exemplu. Intrarea este libera, Palatul Național al Copiilor din București va asteapta cu portile deschise, filmul se numeste „La limită / The Edge” si visul unor copii de a deveni vedete de cinema va fi prezent cu adevarat pe ecran.

Ascultatorii Bucuresti FM au putut beneficia in cadrul aceleiasi emisiuni si de prezenta viitoarei actrite Ioana Nicolae, o reprezentanta a tinerei generatii care vine din urma si care are nevoie ( macar si odata in viata ) de un sprijin al celor cu experienta profesionala si de viata.

Vezi AICI arhiva emisiunii Linia de Noapte

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.