Afla ce planuri de modernizare are TAROM!

Guvernul a bugetat pentru acest an pentru compania TAROM o pierdere de 6 milioane de lei, de 40 de ori mai mica decat cea inregistrata in 2012, care s-a ridicat la 240 de milioane de lei.

In schimb, directorul general al companiei, Christian Heinzmann, a declarat pentru Bucuresti FM ca, in opinia sa, TAROM are toate conditiile sa ajunga la echilibru financiar in 2016.

Desi a avut anul trecut aproximativ 2 milioane si jumatate de clienti, iar piata autohtona are o crestere de 15% pe an, transportatorul aerian national trebuie sa faca fata nu doar problemelor financiare, ci si concurentei sporite si agresive, in primul rand in partea companiilor low cost.

Care sunt planurile de modernizare a TAROM, cum reuseste conducerea companiei sa pastreze personalul calificat, cum poate fi redus pretul biletelor – sunt cateva din intrebarile ale caror raspunsuri le vei afla urmarind emisiunea „Intalniri Capitale” de luni seara. Rasvan Roceanu te asteapta de la ora 20:30, pe 98,3 FM sau online, pe http://bucurestifm.ro/asculta-live/.

Lasă un răspuns