Steaua nu va fi sancţionată că nu a trimis jucători la Naţională

În legătură cu tensiunea creată în jurul cantonamentului Echipei Naționale din Antalya, între antrenorul Anghel Iordănescu şi Laurenţiu Reghecampf, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat pe site-ul oficial că înțelege perfect nemulțumirea selecționerului și că este de acord cu antrenorul Naţionalei, precum şi cu sancțiunile care ar trebui să existe. Totuşi Burleanu a ţinut să precizeze : ,,Problema este că nu putem sancționa direct clubul pentru că penalitățile s-ar răsfrânge asupra jucătorilor. Suntem în situația ingrată ca sancțiunea să se întoarcă tot împotriva Echipei Naționale, pentru că jucători care au valoare de lotul național ar putea rămâne fără meciuri în picioare, stând pe tușă până la opt etape” a mai spus şeful FRF.

El le-a mulţumit personal în numele Federației Române de Fotbal antrenorilor Marius Șumudică, Gheorghe Hagi, Mircea Rednic, Daniel Mogoșanu şi Edi Iordănescu, cei care au susținut naţionala prin trimiterea de jucători în cantonamentul din Antalya .
Preşedintele FRF a confirmat în continuare susţinerea lui Anghel Iordănescu și a Echipa Naționale pentru a avea cele mai bune condiții de pregătire pentru EURO.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.