Autorităţile au pierdut lupta cu nămeţii

Acţiunea privind degajarea şi transportul zăpezii de pe arterele principale şi secundare ale Capitalei continua, la aproape două săptămâni de la ninsoare.

În sectorul 6, de exmplu, Direcţia Generală de Poliţie Locală spune că intervine în tot sectorul pentru a urgenta ridicarea zăpezii din zonele aflate în apropierea trecerilor de pietoni.

Cu toate acestea, oamenii sunt nemulţumiţi că deszăpezirea se realizează foarte încet şi nu ajunge în toate cartiere , intersecţiile şi staţiile RATB.

Prioritatea pentru autoritatea pubică locală o reprezintă eliberarea trotuarelor şi a căilor de acces pentru pietoni, cu precădere cele din zona intersecţiilor şi a staţiilor/refugiilor R.A.T.B. se precizează într-un comunicat de presă.

La acţiune au fost mobilizate pe  teren utilaje şi camioane, cu ajutorul cărora aproximativ 10.850 de metri cubi de zăpadă au fost ridicaţi pana ieri de pe domeniul public şi transportaţi pe terenul special amenajat în zona CET –VESTI.

Totodată, Poliţia Locală Sector 6 adresează un apel cetăţenilor din sector să sesizeze la numerele de telefon 021/413.16.20 şi 021/9546 prezenţa pe stradă sau în scările blocurilor a unor persoane fără adăpost, pentru ca acestea să fie preluate şi transportate la unul dintre centrele sociale de pe raza Sectorului 6.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.