Rihanna a surprins pe toată lumea!

Rihanna a luat prin surprindere pe toată lumea când şi-a lansat cel de-al 8-lea album din carierã „ANTI” şi prima sa producţie discograficã dupã „Unapologetic”, care a apãrut în 2012.

„ANTI” cuprinde 13 piese şi poate fi ascultat online şi descãrcat de pe site-ul  www.tidal.com timp de o sãptãmânã exclusiv, în timp ce o versiune ‘deluxe’ a albumului va fi pusã în vânzare mâine, informează publicaţia Rolling Stone.

Lansarea prin surprindere a noului album a fost precedatã de apariţia primului extras single, „Work”.

Totodatã, site-ul oficial al artistei, nãscutã în 1988, în Barbados, a publicat opt scurte videoclipuri ca material adiţional la „ANTI”.

Piese precum „Woo”, „Kiss It Better”, „Desperado”, „Needed Me” sau „Never Ending” fac parte printre altele din acest nou album semnat Rihanna.

„ANTI”‘ cuprinde colaborãri ale Rihannei cu  artişti ca SZA pentru piesa „Consideration” şi Drake pentru „Work” şi o nouã versiune a piesei cântate de trupa australianã de rock Tame Impala pemtru „Same Ol’ Mistakes”.

Pe 26 februarie, Rihanna îşi începe la San Diego  turneul „ANTI World Tour”, cu care va strãbate mare parte din teritoriul SUA şi unele ţãri europene ca Olanda, Marea Britanie, Germania, Italia sau Franţa în august.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.